RECENZE NÁVŠTĚVNÍKŮ
Recenze návštěvníků

Recenze návštěvníků si již můžete prohlédnout přímo na Heuréce - klikněte prosím na ikonu v pravo - "Ověřeno zákazníky" (nad zeleným pruhem - xx recenzí).

Děkujeme, že nás navštěvujete.

Tým Šikovné proutí


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgAlena [176.98.110.*]

img22.05.2019 18:09

pochvala

Dobrý den,chci poděkovat za rychlé vyřízení mé objednávky,doporučení majitelem super,kvalitní zboží,vše jak má být.100% spokojenost a všem doporučuji tento obchod.

ODPOVĚDĚT

imgPavlacek [213.226.237.*]

img27.02.2019 18:22

Poděkování

Velice DĚKUJI za úžasné koše,ptačí krmítka a naprosto luxusní věnce❤

ODPOVĚDĚT

imgMilena [46.135.4.*]

img24.03.2018 13:31

Plot z proutí

Dobrý den, ráda bych si upletla na zahradě plůtek z proutí. Můžete mi poradit kolik je asi spotřeba proutků na metr čtvereční a mám si objednat stejnou délku prutů, nebo je lepší délky kombinovat. Na výšku by měl mít plůtek asi metr. A ještě z jakého dřeva udělat osnovu :-) neboli ty tyče k oplétání. Děkuji za odpověď Milena Mayerová

ODPOVĚDĚT

imgPetra [212.96.178.*]

img22.03.2018 09:14

Pochvala

Dobrý den, chtěla bych doporučit tuto firmu. Příjemné jednání s panem Nejedlým, s ochotou mi vyhověl. Proutky vždy došly v pořádku a ve vyhovující kvalitě.

ODPOVĚDĚT

imgMarie [80.90.134.*]

img28.04.2017 13:10

vrbový záhon

Dobrý den, chtěla bych si na zahradě udělat ohraničené záhonky z proutí. Jaké proutí by bylo nejvhodnější. také nemám představu kolik kousků proutí se nachází v jednom 1 kg svazku. (vím,že je to i podle délky)Děkuji za odpověď.Ráda bych si právě objednala ... Děkuji.

ODPOVĚDĚT

imgNejedlá Pavla [.*]

img01.05.2017 15:39

Re: vrbový záhon

Dobrý den, omlouváme se za pozdní odpověď, e-mailová komunikace je zpravidla obratem. Na obruby záhonů, jakož i ostatní zahradní dekorace, se používá zelené "čerstvé" proutí. Bohužel jeho prodejní sezóna je od cca ledna do poloviny dubna. V naší nabídce již není zařazeno. Alternativně lze použít i proutí neloupané (již sušené), ale toto se musí cca 14 dní máčet. Pro další dotazy nás prosím kontaktujte e-mailem, případně v pracovní dny telefonicky. Hezký den přeje Pavla Nejedlá

ODPOVĚDĚT

imgIva F. [37.48.19.*]

img06.07.2016 21:02

Dotaz - plůtek

Dobrý den, ráda bych si "upletla" malý plůtek na ohraničení záhonu. Rozměry zatím nevím, ale ve Vaší fotogalerii jsem je viděla a tipuji, že jsou z neloupaného vrbového proutí. Je možné tento plůtek i z loupaného vrbového proutí? O loupané by byla potřeba nějaké větší péče? Musela bych je vyndávat na zimu? Předem děkuji za radu a přeji pěkný den, Iva F.

ODPOVĚDĚT

imgMarek Nejedlý [88.103.115.*]

img07.07.2016 14:00

Re: Dotaz - plůtek

Plůtek z loupaného hnědého proutí lze vyrobit. Jelikož toto proutí příliš neodolává povětrnostním vlivům /šedne a plesniví/ je potřeba ho důkladně povrchově ošetřit. K ošetření lze použít jakýkoliv lak vhodný na dřevo do exteriéru. Když budete plůtek na zimu uklízet,prodloužíte tím jeho životnost.

ODPOVĚDĚT

imgŠárka [78.80.4.*]

img23.02.2016 21:58

Pedig 2.5 mm

Dobrý den. Prosím, Pedig barvený pr. 2,5 mm - 125 g a 2,5 mm - 500 g přírodní, najdu si prosím někde, kolik je cca metrů v balení, nebo kolik se cca udělá z balení. Jsem začátečník a nemám ponětí kolik si toho mám pořídit. Moc děkuji Šárka

ODPOVĚDĚT

imgMarek Nejedlý [.*]

img24.02.2016 14:30

Re: Pedig 2.5 mm

Dobrý den, v 0,5 kg balení pedigu 2,5 mm je přibližně 360 m pedigu. Počet metrů v balení se může velmi výrazně lišit, záleží na hustotě pedigu. Pro lepší představu o spotřebovaném materiálu uvádím příklad na obal na květináč pletený na dně o průměru 14 cm a výšce 12 cm. Na osnovy bylo použito cca 16 g pedigu 2,5 mm, na výplet cca 45 g pedigu 2,25 mm /je lepší vyplétat pedigem slabším než osnova/.

ODPOVĚDĚT

imgvladka [194.213.60.*]

img17.09.2015 08:43

nákup

Ochota, vstřícnost, kvalitní zboží .... shrnuto několika málo slovy, nakupuji zde pravidelně a velmi ráda doporučuji..a děkuji.

ODPOVĚDĚT

imgMarkéta [212.4.132.*]

img11.07.2015 12:39

Šikovné proutí = prima obchod

Objednávka je vždy velice rychle vyřízena. Zboží je kvalitně zabaleno. Ceny příznivé. Chválím hlavně ochotu a vstřícnost prodejců. U Šikovného proutí opravdu platí "náš zákazník, náš pán". :-) Jen bych se přimlouvala za rozšíření sortimentu den - ze sololitu. Děkuji a přeji prodávajícím a kupujícím pohodové léto. M.K.

ODPOVĚDĚT

imgMiloš [.*]

img25.06.2015 22:22

Spokojenost z obchodem

Obchod proběhl bez problému a naprosto rychle takže zde budu nakupovat i nadále .Jsem úplný začátečník amatér takže takovýto E -shop je pro mne dobrá volba děkuji Svoboda

ODPOVĚDĚT

imgpetra [213.211.38.*]

img09.04.2015 23:22

dotaz

Dobrý večer, uvažuji o zhotovení plůtku z vrbového proutí před chatou o velikosti cca 70cm výška x 6metrů délka plotu (takový nižší plůtek), mohu se zeptat kolik kg proutí bych si měla objednat na tento rozměr plotu? Děkuji Petra F.

ODPOVĚDĚT

imgMarek Nejedlý [.*]

img12.04.2015 10:12

Re: dotaz

Spotřebu proutí na tento rozměr plotu odhaduji na 25 - 30 kg.

ODPOVĚDĚT

imgJana [37.48.43.*]

img03.04.2015 12:57

pedig 5,5mm

Dobrý den, jak jsou asi dlouhé pruty u pedigu 5.5mm balené po 250g? s pozdravem Jana Konicerová

ODPOVĚDĚT

imgMarek Nejedlý [.*]

img07.04.2015 08:52

Re: pedig 5,5mm

Délka prutů v balení se pohybuje cca od 1,5 m do 5 m. Upozorňujeme, že v každém balení je skladba prutů jiné délky. Marek Nejedlý

ODPOVĚDĚT

imgDáša [94.127.128.*]

img10.03.2015 10:50

Dotaz

Dobrý den chtěla jsem se optat jestli budete mít skladem pedig 5.5 a jestli by bylo možné rozšířit barevnost šén aspon o dva odstíny zelené a jestli bute ještě někdy mít šénu bělenou ve kvalitě B?Děkuji

ODPOVĚDĚT

imgNejedlá Pavla [.*]

img11.03.2015 08:45

Re: Dotaz

Dobrý den, pedig 5,5 mm bychom měli naskladnit během příštího týdne. Zelené šény zatím o další odstíny rozšiřovat bohužel nebudeme. Šény bělené v "B" kvalitě jsou momentálně skladem, ale již pouze v omezeném množství - jedná se o doprodej. Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den.

ODPOVĚDĚT

imgMarta Landgráfová [178.255.168.*]

img06.01.2015 22:12

hodnocení prodeje

Dobrý večer jsem s prodejem zboží spokojena .Odesílání zboží rychle a kvalitně zabaleno. Ráda se budu vracet nakupovat. Děkuji Landgráfová

ODPOVĚDĚT

imgZdenka [109.81.231.*]

img09.12.2014 22:36

Spokojenost s nákupem

Jsem moc spokojená s tímto obchůdkem. Rychlá dodávka zboží.Doporučuji všem.

ODPOVĚDĚT